30 órás KÉPZÉS

ÉRTÉKFELTÁRÁS A HELYI KÖZÖSSÉGEKBEN  

30 órás KÉPZÉS

A képzés  tanusítványt biztosít.

Akkreditáltan is hivatalosítható amennyiben további modulokra is beiratkozik a jelentkező ( Lásd: a Közösségfejlesztő facilitátor vagy ha főiskolai végzettséggel rendelkezik, a Kulturális szakreferens képzést )  

Képzés helyszíne: Székelyudvarhely/online. Igény szerint további helyszíneken

Képzés lebonyolítója: Human Reform Alapítvány, Human Reform S.R.L.,Romániai Magyar Népfőiskolai Társaság  

Képzés célja: A képzés során a résztvevők megismerik az értékfeltárással kapcsolatos alapvető elméleti és gyakorlati ismereteket,  képessé válnak az értékfeltáró munka folyamatainak önálló végzésére, a közösségi munka mentorálására. Megismerik a  rendszerező módszertat, a helyi, megyei  valamint a kiemelt nemzeti értékek közé való felterjesztések adminisztratív tennivalóit.

Képzés tematikája:

  • Értékek elmélete
  • Értékek feltárása
  • Települési értéktár készítési terv megírása
  • Adminisztratív tennivalók

Képzés ütemezése: 30 óra:  benne az igényeknek megfelelő gyakorlattal, kb.4 -5 hétvége, vagy a                      résztvevők igényei szerinti időbeosztással

Kinek ajánljuk a képzést?

 Közművelődési intézmények, önkormányzatok, közgyűjtemények közművelődéssel foglalkozó munkatársaiknak, civil szervezetek aktivistáinak.

A jelentkezés feltétele:

Középfokú iskolai végzettség

A képzés részvételi díja:

450 Ron

Képzés indítása:

jelentkezések függvényében, min. 7 fő, max.16 fő csoportonként

Tanusítvány megszerzésének követelménye:

 1 db írásbeli záró dolgozat elkészítése a képzés során elsajátított elméleti és gyakorlati anyag, valamint saját munkatapasztalatból vett példák alapján.

A tanfolyam minimum 7 fő jelentkezése esetén indul!

Bővebb információ illetőleg jelentkezés személyesen a Human Reform székhelyén, Székelyudvarhely, Eötvös József 13 sz.  alatt vagy a 0756221806-, 0744499863-as telefonszámokon, valamint humanreform2@gmail.com vagy hurefsrlodorhei@gmail.com e-mail címeken.