30 órás KÉPZÉS

A képzés tanusítványt biztosít.

Akkreditáltan is hivatalosítható amennyiben további modulokra is beiratkozik a jelentkező és főiskolai végzettséggel rendelkezik. (Lásd: a Kulturális intézmény szakreferens képzést)

Képzés helyszíne: Székelyudvarhely/online. Igény szerint további helyszíneken

Képzés lebonyolítója: Human Reform Alapítvány, Human Reform S.R.L.,Romániai Magyar                                          Népfőiskolai Társaság  

Képzés célja: A képzést elvégző ismerje a közművelődési intézmény társadalmiasításának módszertanát és  képes legyen alkalmazni a társadalmiasítás szintjeit: a tájékoztatást, a konzultációt, a bevonást, az együtt-működést és a felhatalmazást.

Képzés tematikája:

  •  Kapcsolattartás a potenciális közönséggel
  •  A célközönség integrálása a kulturális intézmény tevékenységébe
  • A társadalmiasítás szintjei: tájékoztatás, konzultáció, bevonás, együttműködés és felhatalmazás
  •  Kulturális-művészeti projektek / programok tervezése

Képzés ütemezése: 30 óra: benne az igényeknek megfelelő gyakorlattal, kb.4 -5 hétvége, vagy a                                           résztvevők igényei szerinti időbeosztással

Kinek ajánljuk a képzést?

Kulturális intézményekben-, szervezetekben tevékenykedő szakemberek számára, akik  szeretnének széleskörű társadalmi részvételt biztosítani a közösség érintett csoportjai számára és együttműködésre serkenteni az intézménnyel. 

A jelentkezés feltétele:

Középfokú iskolai végzettség

A képzés részvételi díja:

450 Ron

Képzés indítása:

jelentkezések függvényében, min. 7 fő, max.16 fő csoportonként

Tanusítvány megszerzésének követelménye:

 1 db írásbeli záró dolgozat elkészítése a képzés során elsajátított elméleti és gyakorlati anyag, valamint saját munkatapasztalatból vett példák alapján.

A tanfolyam minimum 7 fő jelentkezése esetén indul!

Bővebb információ illetőleg jelentkezés személyesen a Human Reform székhelyén, Székelyudvarhely, Eötvös József 13 sz.  alatt vagy a 0756221806-, 0744499863-as telefonszámokon, valamint humanreform2@gmail.com vagy hurefsrlodorhei@gmail.com e-mail címeken.