– előadó, tréner, szervező –

180 órás KÉPZÉS

A képzés hivatalos neve: FORMATOR – COR 242401

Akkreditációt jóváhagyó határozat száma: HR 000640/19/204/2020

Képzés helyszíne: Székelyudvarhely/online

                               Igény szerint további helyszíneken

Képzés lebonyolítója: Human Reform Alapítvány, Human Reform S.R.L.

Képzés célja: A képzésben résztvevő ismerje meg a felnőttképzés jogi kereteit, eszközrendszerét és módszertanát. Legyen képes hatékony képzéseket szervezni és kivitelezni az illető célcsoportok szükségletei szerint.

Képzés tematikája: A felnőttképzést szabályozó törvénykezés, a célcsoportok képzési igényeinek feltárása, az igényekre szabott képzési terv összeállítása, módszertan, eszközrendszer, képzések tervezése, a képző személyiségfejlesztése.

Képzés ütemezése: 180 óra: 60 elmélet, 120 gyakorlat, kb. 2 hónap,

Kinek ajánljuk a képzést?

pedagógiai-, andragógiai érzékkel rendelkező, felsőfokú végzettséggel rendelkező személyeknek, akik projektekben, felnőttképzési intézményekben szeretnének dolgozni/bedolgozni.

A jelentkezés feltétele:

Felsőfokú iskolai végzettség

A képzés részvételi díja:

750 Ron – tartalmazza a vizsgadíjat is

Képzés indítása:

jelentkezések függvényében, min. 7 fő, max.16 fő csoportonként

Tanusítvány megszerzésének követelménye:

A képzésen résztvevő egy meghatározott tartalmú, teljes körű képzési tervezetet készít, a résztvevő által választott témában, konkrét, helyi igényeknek megfelelő képzésre vonatkozóan, majd ezt szóban, egy kiselőadás keretében megvédi, szemlélteti. Ezen kívül egy az elméleti ismeretek elsajátításának mélységét mérő teszt jellegű kérdéseket tartalmazó záródolgozatot teljesít.

A tanfolyam minimum 7 fő jelentkezése esetén indul!

Bővebb információ illetőleg jelentkezés személyesen a Human Reform székhelyén, Székelyudvarhely, Eötvös József 13 sz.  alatt vagy a 0756221806-, 0744499863-as telefonszámokon, valamint humanreform2@gmail.com vagy hurefsrlodorhei@gmail.com e-mail címeken.