30 órás KÉPZÉS

NÉPFŐISKOLA  SZERVEZŐ

30 órás KÉPZÉS

A képzés  tanusítványt biztosít.

Akkreditáltan is hivatalosítható amennyiben további modulokra is beiratkozik a jelentkező és főiskolai végzettséggel rendelkezik. ( Lásd: a Kulturális intézmény szakreferens és /vagy a „Formator” képzést )

 

Képzés helyszíne: Székelyudvarhely/online. Igény szerint további helyszíneken

Képzés lebonyolítója: Human Reform Alapítvány, Human Reform S.R.L.,    Romániai Magyar  Népfőiskolai Társaság  

Képzés célja:

Elősegíteni az iskolán kívüli képzések, nevelési tevékenységek alternatív intézményrendszerének kiépítését. A résztvevők képesek lesznek hatékony képzési-, nevelési  foglalkozásokat tervezni, szervezni, kivitelezni valós igények és szükségletek kielégítésére. Megismerik a  felnőttképzési tevékenység folytatásának alapvető szabályait, a képzésszervezés gyakorlati ismérveit, valamint a közművelődés felnőttképzésben betöltött szerepét. 

Képzés tematikája:

  • az iskolán kivüli képzések, nevelő jellegű foglalkozások elméleti alapjai
  • a képzési-, nevelési szükségletek, igények feltárása
  • a képzésszervezés gyakorlata
  • a felnőttképzés jogi szabályozása
  • felnőttképzés szerepe a közművelődésben

Képzés ütemezése:

 30 óra:  benne az igényeknek megfelelő gyakorlattal, kb.4 -5 hétvége, vagy a  résztvevők igényei szerinti időbeosztással

Kinek ajánljuk a képzést?

Kulturális intézményekben, szervezetekben tevékenykedő szakemberek számára akik  jelentőséget tulajdonítanak az iskolán kivüli képzések, nevelő jellegű foglalkozások társadalomban  betöltött szerepének és  szeretnék alkalmazni a képzésszervezés gyakorlati ismérveit.

A jelentkezés feltétele:

Középfokú iskolai végzettség

A képzés részvételi díja:

450 Ron

Képzés indítása:

jelentkezések függvényében, min. 7 fő, max.16 fő csoportonként

Tanusítvány megszerzésének követelménye:

 1 db írásbeli záró dolgozat elkészítése a képzés során elsajátított elméleti és gyakorlati anyag, valamint saját munkatapasztalatból vett példák alapján.

A tanfolyam minimum 7 fő jelentkezése esetén indul!

Bővebb információ illetőleg jelentkezés személyesen a Human Reform székhelyén, Székelyudvarhely, Eötvös József 13 sz.  alatt vagy a 0756221806-, 0744499863-as telefonszámokon, valamint humanreform2@gmail.com vagy hurefsrlodorhei@gmail.com e-mail címeken.