Kedves Barátaink!

Testvérünk a szerves műveltségben!

A Magura Kiadó (és Társai) nevében keresem, keressük a kapcsolatot minden szellemi/lelki társunkkal a Kárpát-medence bármely szegletéből.

Jelenkorunk igencsak felerősítette az egymásra találás szükségességét. Fontosnak tartjuk, hogy tudjunk egymásról, legyünk elérhetőek egymásnak. Jó lenne, ha mindannyian, kölcsönösenismernénk cselekvő szándékainkat, tevékenységeinket.

 Ennek érdekében örömmel vennénk, ha megtisztelnétek IGEN-lő válaszotokkal.

Amennyiben sikerül egymás bizalmát kiérdemelnünk, egy „nagy” levelezőlistát szeretnénk létrehozni. Ennek elsődleges célja hírlevelek szerkesztése, de később egy adattárat, majd egy működő hálózatot remélünk működtetni általa. Lépésről lépésre. ( Ha van még idő erre…)

Jelmondatunk – a „zöld uraihoz“ hasonlóan: „SOK A LEVÉL, DE EGY A FA!“ A szerves működés e képletben tökéletesen megragadható, ugyanis egymás kölcsönös fenntartásával tudunk egy magasztosabb, nagyobb jót szolgálni. Ahogyan a levél segíti a fát, úgy táplálja a fa is levelét! Ahhoz, hogy az Élet Fája levélszemélyünk által Fényből Termést hozhasson, sok mindent tehetünk.

ELSŐ KÖRBEN, MÁRIS:

Bizonyára ismeritek, vagy hallottatok már a MAGURA KIADÓ-ról, mely elsősorban Balla Ede-Zsolt szellemi termékeit, könyveit szeretné terjeszteni a Kárpát-medencében. Bővebben a Kiadó honlapján, https://magurakiado.ro/, a Facebook oldalán: https://www.facebook.com/magurakiado  találtok ismertetőt.

Húsvét tájékán esedékes Balla Ede-Zsolt legújabb, László király öröksége című könyvének megjelenése. Sajátos, talán nem meglepő módon szeretné bevonni eddigi és leendő olvasóit a kiadvány minél biztosabb elérhetővé tétele érdekében. Idézek a szerző Facebook oldaláról:

„A készülő könyv kiadásához szükséges forrásokat KÖZÖSSÉGI FINANSZÍROZÁS módszerével kívánom megteremteni. Így nem csak a Szerző, de a leendő Olvasó is aktív részt vállalhat a mű megjelenésél. A részletekért kattints az alábbi linkre:

A tervezett 1000 könyvutalványból már 204 gazdára talált, így átléptük a megvalósításhoz szükséges 20 %-os határt!

A továbbiakban is számítok együttműködésetekre.

Hálával és köszönettel,

Balla Ede”

Az egymásra találás és az együttműködés reményében, várjuk visszajelzésetek (legalább az elején említett IGENlést…). Ha tetszik a kezdeményezésünk, kérünk küldd tovább az infót ismerőseidnek, esetleg jelezd felénk azt is, kiket ajánlanál megkeresni.

Tisztelettel és szeretettel,

a Magura Kiadó és Társai nevében

Balla Zoltán

U.i. A „Társai”, egyelőre: Human Reform Alapítvány, Romániai Magyar Népfőiskolai Társaság és a Szerves Műveltség Kollégium