30 órás KÉPZÉS

A képzés  tanusítványt biztosít.

Akkreditáltan is hivatalosítható amennyiben további modulokra is beiratkozik a jelentkező és főiskolai végzettséggel rendelkezik. ( Lásd: a Kulturális intézmény szakreferens és /vagy a Közösségfejlesztő facilitátor képzést )  

Képzés helyszíne: Székelyudvarhely/online. Igény szerint további helyszíneken

Képzés lebonyolítója: Human Reform Alapítvány, Human Reform S.R.L.,  Romániai Magyar Népfőiskolai Társaság  

Képzés célja:

A képzés célja a közművelődési területen dolgozó szakemberek megismertetése a közösségi tervezéssel, valamint érzékenyítése a közösségi megoldások irányában,  hogy a helyi társadalom problémáira valós, helyi igényű, valós együttműködésen alapuló cselekvési irányokat és terveket fogalmazzanak meg és dolgozzanak ki. 

Képzés tematikája:

  • Közösségi ismeretek
  • Közösségi tervezés elmélete és gyakorlata
  • Közösség által vezérelt helyi fejlesztések 

Képzés ütemezése:  30 óra:  benne az igényeknek megfelelő gyakorlattal, kb.4 -5 hétvége, vagy a                      résztvevők igényei szerinti időbeosztással

Kinek ajánljuk a képzést?

Kulturális intézményekben, szervezetekben tevékenykedő szakemberek számára akik  nyitottak és érdekeltek a közösségi fejlesztések iránt.

A jelentkezés feltétele:

Középfokú iskolai végzettség

A képzés részvételi díja:

450 Ron

Képzés indítása:

jelentkezések függvényében, min. 7 fő, max.16 fő csoportonként

Tanusítvány megszerzésének követelménye:

 1 db írásbeli záró dolgozat elkészítése a képzés során elsajátított elméleti és gyakorlati anyag, valamint saját munkatapasztalatból vett példák alapján.

A tanfolyam minimum 7 fő jelentkezése esetén indul!

Bővebb információ illetőleg jelentkezés személyesen a Human Reform székhelyén, Székelyudvarhely, Eötvös József 13 sz.  alatt vagy a 0756221806-, 0744499863-as telefonszámokon, valamint humanreform2@gmail.com vagy hurefsrlodorhei@gmail.com e-mail címeken.