A képzés célja, népfőiskola jellegű, iskolán kívüli, nonformális képzések szervezését-, kivitelezését végző- vagy “csak” ezután szándékozó szakemberek képzése, továbbképzése és szakmai hálózattá alakítása.
“Három az egyben !” – mert az iratkozók akár három, hivatalosan elismert diplomát szerezhetnek:
1.Felnőttképzési foglalkozásvezető/ szervező (FORMATOR – cod COR 242401 ) Főiskolai elővégzettség szükséges !
2. Kulturális intézményi szakreferens ( Referent de specialitate asezamant cultural Cod COR 243207 ) Főiskolai elővégzettség szükséges !
3. Közösségfejlesztő facilitátor ( Facilitator dezvoltare comunitara Cod COR 341204 ) 12 osztály elővégzettség “elégséges”Lehetőség van csak az egyikre-, csak kettőre, de lehetőség van akár egyszerre mindhárom foglalkozásra is beiratkozni. Mivel alapjában (népfőiskola szervező szaktudás az alap ) mindhárom szakterület igencsak összefügg, továbbá már tantervileg is számos közös modul van – így érdemben indokolt, akár mindhárom diplomáért levizsgázni.

A specifikus modulokra külön, plusz foglalkozásokat szervezünk.

A képzés-, foglalkozássorozat ára(i):
– 1 szakma: 750 lej
– 2 szakma: 1200 lej
– 3 szakma : 1500 lej
Részletfizetés lehetséges.

A képzés/képzések minimális 7 személyes csoportok kialakulása után indul.

Az órarendet és a csoportbeosztást a jelentkezések függvényében akkor véglegesítjük.
Előfordulhat az online megoldás is !

Érdeklődni, iratkozni a Human Reform Alapítvány székhelyén, munkanapokon 9,00 – 15,00 óra között személyesen, vagy e-mail-ben a humanreform2@gmail.com, hurefsrlodorhei@gmail.com címeken és a 0756221806 valamint a 0744499863 – as telefonszámokon lehet.

Balla Zoltán